(VIDEO) Momentul în care un şofer din Chişinău ignoră total regulile de circulaţie pentru a depăşi câteva maşini în ambuteiaj

20 Iulie 2021, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Un grad nemaivăzut de tupeu şi de ignorare totală a regulilor de circulaţie a fost surprins ieri de o cameră de bord a unei biciclete în Chişinău, la intersecţia străzilor Ion Pelivan şi Nicolae Costin.
La această intersecţie de curând a fost instalat un semafor, iar de două zile strada de mai jos, Vissarion Belinski, se află în reparaţie şi e închisă, fapt care amplifică ambuteiajele obişnuite în această zonă. Şoferul unei Skoda Felicia n-a vrut să aştepte în trafic, însă, şi a decis să-l ocolească într-un mod tupeist şi periculos.
Acesta a urcat pe trotuar şi a înaintat până la stâlpul, pe care era fixat semaforul. Neîncăpând să treacă mai departe, a revenit pe carosabil în faţa maşinilor care staţionau la semafor, după care a ignorat culoarea roşie a semaforului, a ocolit o altă maşină staţionată mai în faţă şi a virat dreapta traversând intersecţia la roşu. Şi toate astea pentru a depăşi 5 maşini şi a câştiga 29 de secunde...
Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.

UPDATE 11:35: Poliţia s-a autosesizat în urma acestui articol. Tocmai am fost contactaţi de reprezentanţii INSP şi am fost informaţi că poliţia a pornit un proces contravenţional, urmând să identifice şi să pedepsească şoferul. Vom reveni cu un update ulterior.
0
2,387
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!