Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Momentul unui accident, provocat de un şofer de taxi ce virează neregulamentar la renumita intersecţie Albişoara-Puşkin din Chişinău

28 Iulie 2021 - 09:11
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia de la strada Albişoara şi Puşkin din Chişinău are deja o faimă tristă din cauza şoferilor care se consideră mai şmecheri decât toţi ceilalţi şi aleg să meargă pe banda dreaptă, mai liberă, pentru a vira în ultimul moment spre stânga, ocolind astfel traficul ce stă regulamentar pe banda stângă în aşteptarea virării. Uneori asemenea manevre se întâmplă chiar şi atunci când în coloana de pe banda stângă stau doar 2-3 automobile, semn că pentru unii dintre şoferi nici măcar nu e vorba de vreo grabă extraordinară, ci pur şi simplu de tupeu.
Ieri dimineaţă, însă, un asemenea şofer a provocat un accident. De această dată şoferul cu tupeu a fost un taximetrist cu o Skoda Octavia, care a viraj în ultimul moment pe stânga, pentru a se strecura în faţa unui Ford Fusion. Doar că Fordul l-a acroşat în rezultatul acestei manevre. E un accident minor, fără îndoială, dar e cât se poate de elocvent dacă vorbim de inconvenienţele pe care le creează aceste manevre neregulamentare din această intersecţie.

Vezi momentul accidentului, surprins de o cameră de bord, mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter