Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Momentul unui grav accident cu un Audi la Băcioi, Moldova, surprins de o cameră de bord

24 Iulie 2021 - 07:26
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, în care totul pare greşit încă înainte de producerea lu, a fost surprins de o cameră de bord ieri, 23 iulie.
Totul se întâmplă pe o stradă din localitate, pe drumul L458, sau strada Câmpiilor din Băcioi, pe unde viteza legală admisă e de doar 50 km/h. Autorul filmării circulă cu maşina sa cu o viteză de 53-54 km/h, după cum se poate vedea din datele imprimate de camera de bord, când este depăşit de un Audi A3 de primă generaţie, care circula cu o viteză pur şi simplu demenţială pentru localitate.
Audi şi-a pierdut controlul traiectoriei în plină depăşire şi a lovit cu putere întâi staţia de transport public, unde, printr-o minune, nu se aflau oameni la acea oră a amiezii. După asta, Audi a ricoşat spre gardul de pe partea opusă a străzii. Paradoxul şi mai mare este că doi ocupanţi din Audi, dintre cei 4 care se aflau la bord, au sărit din maşină direct în clipele accidentului, cel mai probabil după prima lovitură, fapt care indică cert că ei nu purtau centuri de siguranţă!

Audi a fost distrus, fără îndoială. Dar toată traiectoria acestui accident putea spulbera oameni la staţia de transport public, pietoni de pe marginea drumului, copii jucându-se sau pe biciclete. Fiecare metru al traiectoriei putea genera tragedii uriaşe! Vezi mai jos întregul moment al accidentului, surprins de camera de bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter