(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru un şofer din Ucraina, care a vrut să depăşească o coloană la trecerea de cale ferată

12 Iulie 2021, 13:06
Redacţia PiataAuto.md
E enervant să stai regulamentar într-o coloană de vehicule, aşteptând trecerea la un semafor sau la o trecere de cale ferată, iar alături să apară un şmecher, care se consideră îndreptăţit să-i depăşească pe toţi neregulamentar şi să se poziţioneze în faţă. Dar uneori asemenea tupeu îşi găseşte şi pedeapsa imediată.
Un video publicat de poliţia din Ucraina arată exact o asemenea situaţie, la o trecere de cale ferată din Kiev. O coloană lungă de automobile staţiona la trecerea de cale ferată, cu bariera coborâtă, dar un şofer cu un break Volvo a vrut s-o facă pe şmecherul şi i-a depăşit pe toţi. Când să ajungă în faţă, însă, a constatat că de partea cealaltă a barierei se afla o Toyota a poliţiei.
După ce s-au deschis barierele, maşina poliţiei l-a blocat şi l-a somat să se întoarcă pentru a fi documentat. Surpriză, însă, şoferul de Volvo s-a dovedit a fi şi în stare de ebrietate avansată la volan, având 1.92 mg/L în aerul expirat. În ciuda alcoolemiei uriaşe, bărbatul a încercat să le explice poliţiştilor că el băuse cu o zi înainte, de fapt, iar cifra nu e decât reziduul din organismul său, iar depăşirea o făcuse pentru că se grăbea. Poliţiştii nu s-au lăsat convinşi şi l-au pedepsit cu toată duritatea legii ucrainene.
0
25,482
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!