(VIDEO) Proprietari de BMW-uri clasice din Rusia, Danemarca, Italia spun de ce-şi adoră maşinile

22 Iulie 2021, 16:31
Ilie Toma
Ce înseamnă să ai o maşină clasică în posesie? Ce te face să iubeşti acea maşină? Părţile ei mecanice, ingineria? Sau spiritul de condus, emoţiile de viaţă pe care ţi le oferă un anumit automobil?
Probabil răspunsul e uşor diferit pentru fiecare de noi, dar totuşi de multe ori o maşină clasică nu e doar o grămadă de fiare cu o emblemă frumoasă pe capotă. E mai degrabă un condiment de viaţă, de care te leagă o mulţime de experienţe frumoase, graţie cărora poţi să cunoşti alţi oameni la fel de pasionaţi ca şi tine. Şi nici nu mai contează dacă pe odometrul maşinii e 97,150 km sau 326,298 km — atât timp cât ai grijă cu pasiune de maşina ta, ea poate fi la fel de valoroasă şi savuroasă la orice cifră de parcurs.
Acum toate aceste convingeri au fost enunţate într-un video simplu şi totodată superb, publicat azi de BMW Group Classic. În el mai mulţi proprietari de diverse modele BMW legendare îşi împărtăşesc motivele lor de ce-şi adoră maşinile. Sunt oameni din Danemarca, Rusia, Italia şi Taiwan — deci colţuri absolut diferite ale mapamondului. Şi totuşi, pe toţi îi uneşte aceeaşi dragoste frumoasă pentru modelele clasice BMW. Anume aşa ar trebui să arate experienţa de posesori a unui BMW clasic, nu-i aşa?
0
1,097
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!