(VIDEO) Trece trenul pe strada Ismail din Chişinău, semaforul e roşu, iar un şofer e blamat de alţii că a oprit regulamentar

24 Iulie 2021, 15:20
Redacţia PiataAuto.md
Sensul giratoriu de la strada Ismail are căi ferate care se intersectează pe el şi care duc la câteva din fabricile mari situate prin preajma. Asta probabil o ştiu toţi cei care conduc des prin Chişinău. Dar trenul trece atât de rar pe aici, încât atunci când se aprinde semaforul roşu pentru a anunţa venirea lui, unii şoferi nu-l observă, alţii îl ignoră conştient, iar o altă categorie de şoferi aproape că ar crede că e vreo defecţiune la mijloc şi nu poate fi vorba de vreun tren.
Azi un şofer a prins semaforul roşu de cale ferată în faţa sa pe aici şi a oprit regulamentar, aşteptând trenul şi, respectiv, stingerea luminii roşii de la semafor. În jurul lui, unii şoferi continuau a merge, iar câţiva s-au oprit pentru a-l blama că a oprit, zicându-i chiar că până o trece cu adevărat trenul, ar putea trece jumătate de oră.

Omul a aşteptat, însă, şi peste doar câteva secunde s-a făcut văzută şi locomotiva. Totul e decurs rapid şi intuitiv, dar cu siguranţă acest şofer a rămas cu un gust amar, fiind acuzat de mulţi alţi şoferi doar pentru faptul că a oprit regulamentar.
0
55,709
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!