(VIDEO) Un Nissan GT-R Stage 1, cu 620 CP la activ, e dezlănţuit pe un autobahn fără limită de viteză din Germania

20 Iulie 2021, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se spune că maşinile performante germane ar fi mai adaptate să alerge la viteze uriaşe pe autostrăzile fără limită de viteză, în timp ce japonezele ar fi bune la acceleraţii fulminante, însă şi-ar pierde din pofta de alergare la viteze uriaşe. Un Nissan GT-R, însă, şi-a produs să demonstreze ce poate face el pe un autobahn german.
E vorba de un Nissan GT-R Stage 1, cu ceva modificări la softul motorului. Bolidul din imaginile de mai jos are 620 CP şi 800 Nm, fiind fabricat încă în 2015. Timpul de acceleraţie al acestui bolid, declarat de proprietarul său, ar fi de 2.6 secunde pentru 0-100 km/h şi 6.6 secunde pentru 100-200 km/h!
Ei, şi cu asemenea performanţe, ce ne putem aştepta să facă supercarul japonez pe o autostradă germană? Să alerge aşa cum l-ar putea invidia şi cele mai performante coupe-uri germane, desigur! Modelul nipon a atins 333 km/h pe autostrada germană, cu un sunet glorios al motorului, experienţă pe care trebuie s-o vezi şi s-o auzi în video-ul de mai jos!
0
3,499
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!