(VIDEO) Un Opel Astra, lovit de un tren marfar astă seară în nordul Moldovei. Semaforul abia de distinge şi are lumini greşite

13 Iulie 2021, 20:35
Redacţia PiataAuto.md
Un accident între un tren marfar şi un Opel Astra s-a produs astă seară la Lipcani, în nordul Moldovei. Conform poliţiei, şoferul autoturismului, în vârstă de 60 de ani, ar fi ignorat culoarea roşie a semaforului şi ar fi ajuns pe linia de cale ferată în momentul în care pe acolo circula şi trenul marfar, care l-a lovit din partea stângă.
Maşina şi-a protejat singurul ocupant de la bord, declanşând inclusiv airbag-urile de tip cortină. Bărbatul a scăpat nevătămat şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Ceea ce e bizar, însă, ţine de semaforul la această trecere de cale ferată. Un video filmat la faţa locului şi publicat pe canalul de Telegram Ungureanu 112 arată elocvent că luminile semaforului abia se disting la lumina zilei. Mai mult ca atât, roşii par a fi lumina de sus şi cea dintr-o parte, nu cele două lumini de jos, cum prevede regulamentul. Luminile se văd atât de rău, încât nici măcar la stop cadrul şi prelucrare digitală a imaginilor nu putem fi siguri care din ele arde şi când. Chiar dacă şoferul e obligat să se asigure la trecerea de cale ferată, un asemenea semafor, poate fi cu siguranţă o sursă permanentă de pericol pentru trafic.
0
1,335
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!