(VIDEO) Un american încearcă derapaje controlate cu un pick-up în faţa mulţimii, dar nu-i reuşeşte ideea

26 Iulie 2021, 12:13
Denis Godorozea
Şoferii mai aventuroşi nu ezită să facă spectacol pe drumurile publice inclusiv şi în SUA. Un video postat acum pe reţelele de socializare surprinde încercarea scurtă a unui şofer să uimească publicul cu un drift spectaculos cu un ditamai pickup american imens, Chevrolet Silverado, în varianta sa de serie. Deci, drift cu o maşină absolut nepotrivită pentru asemenea aventuri.
Autorul postării nu menţionează cu exactitate când a avut loc încercarea eşuată, dar nici nu specifică locul exact. În clipul video de mai jos este surprins un Silverado fără modificări vizibile, aparent în varianta sa de serie, cu benzinar V8 sub capotă, fie că e vorba despre unitatea de bază de 5.3 litri, sau varianta de top de 6.2 litri. Cert este că chiar şi în cea mai accesibilă motorizare acest pickup de generaţie precedentă are la activ peste 350 CP şi un cuplu maxim şi mai monstruos.
Ideea pare absurdă din start, ţinând cont de dimensiunile maşinii şi specificul ei tehnic, nu? Ei bine, cert este că cu o asemenea putere la activ şi cu un şofer mai experimentat Silverado poate derapa fără careva impedimente. Dar problema e în a menţine sub control monstrul de peste două tone şi de a ţine cont de condiţiile de drum. Asta i-a şi jucat festa şoferului aventuros al acestui Silverado, care şi-a avariat grav maşina chiar în prima curbă, accidentând puntea posterioară de bordură, după care maşina a rămas fără roată şi ar avea nevoie de o intervenţie tehnică ceva mai costisitoare. Desigur, maşina nici nu va ajunge la service pe propriile roţi, ci doar pe platforma unui camion mai mare.
0
2,972
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!