Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un american şi-a încărcat Tesla tractând-o cu un Mercedes E 55 AMG W211

22 Iulie 2021 - 14:53
Redacţia PiataAuto.md
Un american şi-a pus în gând să verifice cât de eficientă e încărcarea automobilelor electrice prin agăţarea lor de un alt vehicul. Ruşii au testat cândva teoria asta legând o Tesla de un Kamaz, iar mediul online e plin de asemenea experienţe. Totuşi, americanul şi-a dorit să o facă într-un mod special — tractând-o cu un ditamai Mercedes-Benz E 55 AMG din generaţia W211, pe care tot el îl are în proprietate.
Având o maşină atât de puternică în faţă, cu un motor V8 pe benzină, supraalimentat cu un compresor mecanic, americanul şi-a zis că ar putea rula la o viteză mult mai mare, atingând maximul admis pe autostradă, de 70 mph, sau 112 km/h. A calculat că la o asemenea viteză, datorită regenerării mult mai intense a maşinii, bateriile Teslei sunt încărcate la o putere de 65 kW, ceea ce depăşeşte un supercharger uzual. Cele de Tesla, evident, sunt mai puternic, dar aici scopul era să se vadă dacă maşina va continua cu adevărat să încarce atât de rapid bateriile la un drum continuu de 25 mile, adică vreo 40 km.
Da, a încărcat! Totul a funcţionat mult mai uşor decât s-ar fi aşteptat proprietarul, fără vreo eroare sau vreo dificultate. A pornit cu bateria la 14%. După 25 mile de încărcare, avea 53%. Poţi vedea toată experienţa deocheată în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter