(VIDEO) Un dealer Porsche din Germania s-a pomenit cu maşinile în apă în urma recentelor inundaţii

19 Iulie 2021, 14:16
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută vă anunţam că Germania e afectată de inundaţii devastatoare, care au luat vieţi, au distrus drumuri şi au inundat casele oamenilor. În lumina acelor distrugeri, nimeni nu şi-a mai bătut prea tare capul de nişte Porsche-uri, parcate în curtea unui dealer.
Aşa că atunci când ploile s-au mai potolit şi angajaţii dealer-ului au venit în dimineaţa următoare la serviciu, la centrul Porsche din oraşul Heilbronn, aceştia au rămas consternaţi de tabloul descoperit în curtea lor. Toate maşinile parcate pe o latură a teritoriului au fost inundate până la jumătate, printre ele numărându-se câteva exemplare folosite de dealer, dar şi maşini absolut noi, care-şi aşteptau livrarea către clienţi. Inundate au fost câteva exemplare de Porsche 911, inclusiv un Turbo, dar şi modele precum Macan, Cayenne şi chiar un Taycan electric! Nu mai puţin de 9 automobile au fost afectate.
Cel mai probabil, după o asemenea inundare a maşinilor, ele vor trebui declarate daună totală. Nu se menţionează dacă automobilele sunt asigurate sau nu, dar, judecând după standardele unor asemenea centre mari, există şanse mari ca ele să fi fost asigurate, iar pagubele să fie suportate de către compania de asigurări.
0
16,316
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!