(VIDEO) Un fugar cu Dodge Challenger, reţinut de poliţie în SUA după ce şi-a epuizat benzina pe derapaje în cercuri

16 Iulie 2021, 12:27
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire foarte bizară, cu final şi mai neaşteptat, a avut loc de curând în SUA. Şoferul unui Dodge Challenger a fost observat de poliţiei învârtind cerculeţe de drift în mijlocul unei intersecţii. Se pare că activitatea îi aducea mare plăcere celui de la volan, întrucât acesta părea să nu se mai sature să-şi tureze frumos muscle-car-ul. Ba chiar şi poliţistul care-l urmărea de sus le-a zis şi colegilor săi că Dodge-ul face nişte donut-uri frumoase de tot.
Dar, asemenea manevre sunt interzise pe drumurile publice în Detroit, acolo unde a avut loc toată întâmplarea. Aşa că echipajele terestre ale poliţiei au încercat să-l oprească pe şoferul de muscle-car. Acesta a fugit, oprindu-se într-o staţie de alimentare pentru a-şi mai pune benzină. Aici poliţiştii au venit din urma lui înainte ca acesta să reuşească să alimenteze, aşa că Dodge-ul a trebuit să fugă.

Cu 15 minute mai târziu, a urmat o altă tentativă de a alimenta, într-o altă staţie, dar şi aici poliţiştii s-au ţinut din urma sa, aşa că a fost din nou nevoit să apele pedala acceleraţiei şi să-şi ducă muscle-car-ul mai departe. Doar că benzina i-a mai ajuns doar pentru alte 13 minute de fugă de poliţie, după care muscle-car-ul american a rămas fără ea şi a oprit direct pe autostradă, şoferul fiind reţinut la scurt timp. Vezi mai jos secvenţele urmăririi, publicate de poliţia din Detroit.
0
1,259
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!