Un şofer din Orhei a încercat să fugă de poliţie fiind în stare avansată de ebrietate

8 Iulie 2021, 12:36
Denis Godorozea
Un şofer în stare de ebrietate avansată a încercat să fugă de poliţie, dar a fost stopat şi tras la răspundere într-un final. Este vorba despre un bărbat de 36 ani, originar din satul Brăviceni, raionul Orhei, iar cazul a avut loc în satul Paşcani din raionul Cahul.
Potrivit informaţiilor distribuite de poliţie, un echipaj de patrulare au somat un şofer să oprească după ce a fost depistat circulând haotic pe drum. Şoferul nu s-a supus, însă, cerinţelor legale ale oamenilor legii, ba mai mult de atât, a încercat să fugă de poliţişti, demarând o urmărire de câteva minute. Într-un final, inspectorii au reuşit să oprească maşina, iar bărbatul a fost înlăturat imediat de la volan.

Fiind vizibil în stare de ebrietate, şoferul a fost supus testului alcoolscopic. Aparatul a indicat o concentraţie de alcool etilic pur în aerul expirat de 1.17 mg/l, ceea ce corespunde unui grad avansat de ebrietate alcoolică. Pe numele bărbatului a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, dar şi pentru nesupunerea cerinţelor legale ale poliţiştilor. Pedeapsa urmează a fi stabilită de instanţă.

În context, poliţia menţionează că timp de doar o zi pe drumurile ţării au fost documentaţi 10 şoferi circulând în stare de ebrietate.
0
1,168
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!