Versiunea de performanţă Toyota Land Cruiser GR Sport a fost surprinsă necamuflată

7 Iulie 2021, 17:28
Denis Godorozea
Toyota se pregăteşte să completeze gama noii generaţii Land Cruiser 300 cu o versiune sportivă, preparată de divizia Gazoo Racing. Offroader-ul va fi denumit GR Sport, dar se pare că modificările aduse se limitează mai mult la designul exterior şi ambianţa interioară, iar modificările de performanţă vor fi incluse ulterior, cu o posibilă versiune GR Land Cruiser.
Acum offroader-ul cu numele GR Sport a fost surprins necamuflat în apropierea unui showroom oficial din Rusia. În imaginile distribuite în mediul online surprindem offroader-ul în noua versiune alături de interpretările standard, astfel încât putem vedea imediat diferenţele, cel puţin în partea frontală. Aici Land Cruiser 300 are un calandru de culoare neagră şi cu o structură interioară diferită, ornamentat cu o bandă orizontală LED, aparent funcţională, dar şi inscripţia "TOYOTA" în locul emblemei tradiţionale. Diferită este şi bara frontală, care tot integrează proiectoare de ceaţă, dar amplasate aici mai jos.
Deocamdată nu există informaţii oficiale despre substratul tehnic, dar cel mai probabil Land Cruiser GR Sport se va distinge de celelalte versiuni printr-o suspensie recalibrată, mai receptivă, pe când motorizările vor fi comune, în cazul dat clasice, pe benzină şi motorină, V6 de 3.5 şi V6 de 3.3 litri. Informaţii complete vor fi dezvăluite în cadrul debutului oficial în următoarele săptămâni.
0
1,143
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!