Accident cu 6 automobile ieri în centrul oraşului Cahul: un BMW a ricoşat în mai multe maşini parcate

5 August 2021, 08:06
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu afectarea unui număr impunător de automobile s-a produs ieri după-amiază în centrul oraşului Cahul, la intersecţia străzilor Republicii şi Rumeanţev. S-au ciocnit puternic două automobile, iar alte 4 automobile parcate au fost avariate în urma ricoşării unuia din primele două.
Un şofer de 41 de ani, la volanul unui microbuz Ford Transit, nu a cedat trecerea unui BMW, condus de un tânăr de 21 de ani, care, conform informaţiilor de la poliţie, se deplasa cu viteză excesivă. În rezultatul impactului produs, BMW-ul a ricoşat în mai multe maşini parcate — un Hyundai, un Volkswagen, un Cadillac şi o Dacia, avariindu-le pe toate. BMW-ul a suferit şi el avarieri majore, rămânând cu roţile rupte şi alte câteva piese de caroserie detaşate.
Din fericire, nici un om nu a avut de suferit. Şoferul Fordului şi al BMW-ului au fost testaţi şi alcoolscopic, cel al Fordului indicând 0.00 mg/l, iar cel al BMW-ului — 0.08 mg/l în aerul expirat, cifră care e în limita normei admise fără a fi penalizată, conform legislaţiei Moldovei (penalizările survin de la 0.15 mg/l în sus).
0
3,728
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!