Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident deosebit de grav astă-seară pe traseul Chişinău-Leuşeni, din nou la intersecţia Lozova

26 August 2021 - 20:49
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă-seară pe traseul Chişinău-Leuşeni, M1, din nou la intersecţia cu traseul ce duce spre satul Lozova.
Un Renault Laguna, cu cinci oameni la bord, inclusiv o familie formată din doi părinţi şi doi copii, unul de 12 ani, şi altul de doar 11 luni, venea dinspre satul Lozova. La intersecţia cu traseul M1, şoferul din Renault a ignorat indicatorul STOP, de cedare a trecerii cu oprirea obligatorie şi a oprit prea târziu, lovind în partea laterală dreapta a unui camion.
Impactul a fost unul dur şi cu viteză mare, pentru că pe camion au rămas urme adânci ale maşinii în corpul remorcii, iar forţa lui a deformat puternic maşina, a învârtit-o de câteva ori şi a aruncat-o în şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul de la volanul Renault-ului a decedat pe loc. Ceilalţi 4 pasageri, inclusiv ambii copii, au fost preluaţi în stare gravă la spitalul raional din Străşeni.
Şoferul de camion a fost testat alcoolscopic şi nu era în stare de ebrietate, deţinând permisul de conducere corespunzător categoriei sale profesionale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter