Accident deosebit de grav cu un motociclist la Călăraşi, acesta e acelaşi din altercaţia cu poliţiştii de acum un an

23 August 2021, 20:39
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astăzi la Călăraşi, pe traseul R1, la kilometrul 63+500 m. Un motociclist pe un Ducati, în vârstă de 32 de ani, originar din Chişinău, s-a izbit cu viteză enormă într-un podeţ. Impactul a fost atât de dur, încât motociclistului s-a ales cu un picior amputat, el fiind preluat în stare inconştientă la spital.
Motociclistul din accidentul de azi e Max Nicula, el fiind cel implicat într-un scandal uriaş în luna mai 2020, când, oprit de doi poliţişti, i-a înjurat pe aceştia, împreună cu un amic de-al său. Ulterior, acesta a mers şi la comisariatul de poliţiei, unde a procedat în aceeaşi manieră cu poliţiştii de acolo, de la cei de la recepţie până la şef. Mai târziu, pe parcursul anului 2020, Max Nicula fusese dat în căutare de poliţie.
Imagine din altercaţia din mai 2020

Informaţia a fost confirmată de ofiţerul superior de presă al inspectoratului de poliţie Călăraşi, Cristina Vicol. La ora publicării acestui articol, motociclistul se afla în stare gravă la spitalul raional din Călăraşi.
0
20,780
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!