Accident pe traseul M2 azi dimineaţă, la o trecere de pietoni de traseu, care se mai întâlneşte în Moldova

24 August 2021, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
De mule ori spunem că trecerile de pietoni nesemaforizate pe un drum mai mare decât o singură bandă pe sens sunt un pericol pentru aceşti pietoni, mai ales dacă aceste treceri sunt puse pe un ditamai traseu naţional lat. Tocmai de asta, în multe ţări ale lumii nu se găsesc deloc asemenea treceri, ele fiind înlocuite de pasarele, poduri, treceri subterane sau alte soluţii.
Un accident la o asemenea trecere de pietoni s-a produs azi dimineaţă pe traseul M2, în regiunea dinte localităţile Ratuş şi Măgdăceşti. Aici există o trecere, pe unde adeseori trec oameni cu animale spre păşunea de alături, iar un indicator limitează viteza la anumite ore ale dimineţii şi serii.

Azi dimineaţă un vehicul a oprit la o asemenea trecere, iar altul din spate l-a lovit cu putere în colţul stânga, provocând întoarcerea primului. Din fericire, din informaţiile preliminare, pare că nu a avut de suferit nici un pieton, pentru că acesta nu ajunsese încă în faţa primei maşini. Dar totul putea sfârşit mai trist dacă impactul se producea cu câteva secunde mai târziu.
Ce părere ai despre asemenea treceri de pietoni, care se mai întâlnesc încă pe traseele extraurbane ale Moldovei?
1
3,828
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!