Aglomeraţii masive la unele puncte vamale ale Moldovei: cozi de sute de metri atât la ieşire, cât şi la intrare

2 August 2021, 10:20
Redacţia PiataAuto.md
Fie că e vorba de moldoveni care pleacă în vacanţă cu automobilele odată cu venirea lunii august, fie că e vorba de cei stabiliţi cu traiul peste hotare, care pleacă din Moldova şi revin acum în ţările unde sunt stabiliţi, sau care abia vin în Moldova, dar începând de ieri seară, şi încă mai mult începând de azi dimineaţă, unele puncte de trecere a frontierei sunt deosebit de aglomerate, cozile la vamă fiind de sute de metri, în unele cazuri de peste 1 km!
La ora actuală, cel mai aglomerat punct este Leuşeni, aici fiind atestate cele mai mari rânduri — şi nu doar pe sensul de ieşire din Moldova, ci şi pe sensul de intrare, rândurile la intrare în Moldova fiind formate mai ales de cetăţenii moldoveni stabiliţi în alte ţări, care vin acum masiv acasă în luna august.
Alte puncte aglomerate puternic sunt Sculeni şi Cahul, la ultimul situaţia ameliorându-se recent. Poliţia de Frontieră menţionează că lucrează la capacitate maximă, dar din cauza restricţiilor pandemice, când sunt nevoiţi să proceseze şi necesitatea impunerii autoizolării pentru fiecare caz separat, documentarea traversării frontierei durează mai mult.
0
4,311
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!