Asta e o Toyota RAV4 actuală, dar cu un aspect cizelat de un atelier japonez

7 August 2021, 17:53
Redacţia PiataAuto.md
Wow! Probabil asta e fost primul lucru pe care l-ai spus când ai văzut imaginile cu această Toyota RAV4, iar dacă a fost aşa, nu eşti singurul care exclamă de admiraţie! Şi asta pentru că ceea ce vedem în faţă este poate cea mai inspirată şi mai arătoasă interpretare modificată a actualei Toyota RAV4!
Tot ceea ce vedem aici reprezintă un kit de design creat de atelierul japonez Wald International. Şi totul arată extraordinar de bine integrat în designul original, astfel încât nu mai poţi decât admira SUV-ul nipon, fără a spune că vreun detaliu ar fi în plus!
Unicul neajuns al unui asemenea kit e reducerea substanţială a gărzii la sol şi a oricăror capacităţi de offroad pentru Toyota RAV4. Dar cei care exploatează acest SUV preponderent în oraş şi pe trasee asfaltate, vor spune că acest compromis e absolut meritat de dragul unui asemenea aspect.
Kit-ul celor de la Wald include jante, praguri pasive, o bară de protecţie mai agresivă faţă şi spate, cu noi elemente de iluminare LED, câteva elemente de carbon drept decor, dar şi o nouă gură de eşapament, care să se combine cu noul stil.
Jantele se vând separat şi sunt oferite mai multe opţiuni din gama Wald la alegere, dar tot ceea ce vedem în rest pe aceste imagini drept modificări costă neaşteptat de puţin! Doar 474 mii yeni japonezi e preţul întregului kit în Japonia, ceea ce echivalează cam cu 3,700 euro! Mai pune un preţ de vreo 2,000 pentru jante şi ai circa 5,500-5,700 euro pentru a-ţi face RAV4-ul să arate aşa! Asta cu condiţia preţurilor din Japonia, desigur.
La motor nu s-a umblat deloc, deci teoretic poţi alege orice motorizare vrei, inclusiv una hibridă, şi să ai exact aceleaşi caracteristic tehnice după modificarea aspectului lui Toyota RAV4. Ce zici, arată bine SUV-ul japonez într-o asemenea interpretare?
1
3,353
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!