Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cel mai cinstit şofer din România: avea inscripţie că are darul băuturii şi a fost prins băut de poliţie

2 August 2021 - 14:35
Denis Godorozea
Un caz la limita absurdităţii a fost raportat de Poliţia Română — un şofer de camion, care se lăuda că are "darul băuturii", a fost documentat pentru condus în stare de ebrietate alcoolică. Cazul a avut loc ieri în oraşul Jimbolia.
Potrivit comunicatului publicat pe reţelele de socializare, inspectorii au solicitat oprirea unui camion în trafic. Şoferul nu s-a conformat, însă, cerinţelor legale şi şi-a continuat drumul. Fireşte, în scurt timp acest a fost oprit, totuşi, de oamenii legii, care au depistat şi o plăcuţă ciudată ataşată de parbrizul camionului, cu inscripţia "Am darul băuturii". Ei bine, dacă tot se lăuda şoferul cu un asemenea "dar", apropo absolut nepotrivit pentru orice conducător auto, poliţiştii au dispus testarea alcoolscopică, iar aparatul a indicat o concentraţie de 0.61 mg/l de alcool etilic pur în aerul expirat de bărbat.

Imediat pe numele bărbatului în vârstă de 32 ani, domiciliat în Biled, judeţul Timiş, a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate. Totodată, acesta s-a ales şi cu o amendă contravenţională de 580 lei româneşti pentru nesupunerea cerinţelor legale ale poliţiştilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter