Doar într-o singură noapte, 22 de şoferi în stare de ebrietate avansată, prinşi de poliţie pe drumurile Moldovei

22 August 2021, 18:05
Redacţia PiataAuto.md
În timp ce mult prea des ne cutremurăm de accidente grave, provocate de şoferi în stare de ebrietate, cauzele acestor accidente continuă să fie prezente în trafic, abia aşteptând să se transforme într-o tragedie. Poliţia tocmai a anunţat că astă-noapte, pe parcursul unor singure nopţi, în cadrul unor raiduri absolut obişnuite, fără vreo operaţiune specială care să ţintească special spre aceştia, a depistat 22 de şoferi în stare de ebrietate avansată, conducând pe drumurile Moldovei!
Şi vorbim de şoferi cu ebrietate avansată, care ar fi fost un potenţial de tragedie în orice clipă! Toţi într-o singură noapte, depistaţi nu doar în Chişinău, ci la nivel de ţară. Toţi şoferii au fost înlăturaţi de la volan şi se vor alege cu amenzi usturătoare şi dosare penale.
Sincer, cel mai greu de înţeles e de ce mai alege cineva în zilele noastre să urce beat la volan? Cu atâta informaţie în jur, cu atât de multe filtre ale poliţiei pe drumurile naţionale, cu amenzi atât de uriaşe şi dosar penal automat, mai există totuşi oameni care-şi riscă tot — şi viaţă, şi viaţa familiei lor, şi maşină, şi bani, şi cazier, doar ca să conducă beat! Şi din păcate, încă sunt prea mulţi.
0
5,011
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!