Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Două automobile, distruse total de copacii căzuţi azi într-o curte de pe strada Petricani din Chişinău

6 August 2021 - 21:24
Redacţia PiataAuto.md
Furtuna de azi şi cea mai puternică rafală a ei, din jurul orei 11:00, a făcut distrugeri în mai multe curţi din Chişinău, doborând crengi de copaci şi chiar copaci întregi. Dar două automobile, situate pe teritoriul unei baze angro de pe strada Petricani din Chişinău, au avut un ghinion deosebit, informează cei de la IGSU, care au intervenit pentru eliberarea lor.
Doi copaci au căzut aproape simultan pe cele două automobile — un Volkswagen Polo şi o Skoda Octavia. Volkswagen a avut de pătimit longitudinal, pe partea stângă a sa, un copact uriaş deformându-i acoperişul şi întreaga structură, astfel încât acesta poate fi declarat daună totală, or, repararea sa nu mai e justificată la cât de mult ar costa.
Şi mai mult a pătimit o Skoda Octavia de generaţie precedentă. Un alt copac a căzut peste jumătatea posterioară a acoperişului său şi peste zona portbagajului, aplatizând practic acoperişul până la nivelul liniei geamurilor. Din fericire în acel moment nu se afla nimeni pe bancheta spate, în caz contrar ar fi putut avea de suferit.
Cel mai trist e că în cazul unor asemenea calamităţi naturale doar o asigurare CASCO benevolă poate acoperi asemenea daune. În rest, nici măcar întreprinderea municipală Spaţii Verzi nu prea poate fi trasă la răspundere, or, contextul de calamitate o exonerează de la eventuale acuzaţii că n-ar fi tăiat la timp vreun copac îmbătrânit. Din păcate, în asemenea cazuri proprietarii sunt cei care rămân pur şi simplu cu maşinile distruse.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter