Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Duminică seară la Chişinău are loc întâlnirea maşinilor lowrider, Low House Coffee Meet

8 August 2021 - 12:59
Ilie Toma
Printre entuziaştii de maşini stilate există un curent aparte, de fani ai maşinilor cu gardă la sol coborâtă la minim, eventual cu roţi mai late şi, uneori, şi aripi modificate, de rând cu alte detalii de caroserie modificate. Dacă ar fi să le numim într-un cuvânt, am spune lowrider-e, dar şi între ele mai există curente şi nuanţe. Să ai o asemenea pasiune în Moldova, pe drumurile ei, e o chestie şi mai excentrică, necesitând şi mai mult efort şi pasiune. Dar, totuşi, asemenea pasionaţi există şi în ţara noastră, iar ei şi vor da întâlnite azi, duminică, la o întâlnire de cafea şi discuţii, între ei şi cu pasionaţii de asemenea maşini, care ar vrea să vină doar să le admire.
Aşadar, evenimentul poartă numele de Low House Coffee Meet şi va avea loc astăzi la ora 18:00, la Digital Park, de pe strada Mihai Viteazu din Chişinău. La eveniment şi-au anunţat deja prezenţa mai multe automobile şi se pare că numărul lor va fi de ordinul zecilor, nu unităţilor, prin urmare şi admiratorii vor avea ce vedea. Probabil chiar cei mai mulţi vor fi surprinşi să afle cât de multe asemenea automobile lowrider există în Moldova, iar motivul surprinderii ar fi că aceste maşini circulă mult mai rar pe drumurile ţării, din motive evidente.
Deci, ai şi mai multe motive să-ţi planifici pentru seara de azi o vizită la acest eveniment, pentru a încheia week-end-ul cu o cafea gustoasă, cu maşini extraordinare şi cu comunicare frumoasă cu alţi pasionaţi de maşini speciale, de la eveniment.
Sursa foto: Facebook / Victor Ştefănică (1,2), BMW Classic Wave 2021 (3)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter