(FOTO) Bijuteriile de la BMW Classic Wave 2021, prin prisma unui fotograf talentat din Moldova

11 August 2021, 21:52
Ilie Toma
Acum o săptămână în Moldova a avut loc festivalul dedicat BMW-urilor clasice, numit BMW Classic Wave 2021. Noi am publicat un reportaj detailat cu impresii şi câteva imagini produse de noi la faţa locului, listând cumva şi principalele BMW-uri care au fost prezente la ora de început a festivalului, la care am fost şi noi, şi care ne-au atras nouă privirile. La câteva zile distanţă, Alex, un fotograf talentat din Moldova, cu o pagină de Instagram cu numele monzza_group, dedicată muncii sale, ne-a expediat un set de fotografii creat de el, cu intenţia de a-l publica pe site, spre deliciul nostru, al tuturor celor din comunitatea PiataAuto.md.
Dată fiind intenţia sa nobilă şi dată fiind calitatea foarte bună a pozelor create de Alex, ne-am gândit că ne-ar fi plăcut tuturor să ne alintăm ochii cu o serie bună de fotografii de calitate de un eveniment foarte special, totuşi, dedicat BMW-urilor clasice. Mai ales că la eveniment s-au regăsit câteva bijuterii absolut excepţionale din Moldova, iar Alex, petrecând mai multe ore la eveniment, a reuşit să surprindă în obiectivul său mult mai multe maşini superbe decât am reuşit s-o facem noi.
Foto: Da, acesta chiar e un BMW M5 E34 din Moldova!

Aşa că vă invităm să savurăm împreună galeria foto de mai jos şi să-i apreciem munca lui Alex cu un comentariu. Te invităm să comentezi şi care dintre BMW-urile clasice ţi-a plăcut cel mai mult!
0
3,808
GALERIE FOTO (46 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!