Gest de bunătate în Chişinău: unei Toyota uitată cu geamul deschis pe timp de ploaie i-a fost lipit acel geam

29 August 2021, 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Uneori un simplu gest, făcut din bunătate, în inspiră încrederea că pe lângă lucrurile mai nefaste pe care le avem în jur, oamenii sunt, totuşi, buni în esenţă. Un caz surprins în acest week-end în sectorul Botanica din Chişinău, pe bd. Decebal, este exact un asemenea gest de bunătate.
O Toyota Auris a fost parcată aici, regulamentar, în zona mai multor magazine ce există prin jur. Proprietarul a uitat-o, însă cu geamul din partea dreaptă deschis, cu o deschizătură de circa 8-10 cm. În scurt timp a început şi ploaia, nu foarte intensă, dar totuşi, suficientă ca să-i ude habitaclul pe parcursul a câteva zeci de minute, sau chiar ore, pentru că nimeni nu ştia cât va rămâne Toyota parcată acolo.
Un om ce munceşte la unul din magazinele din preajmă, însă, a ieşit la pauza sa de cafea afară şi a văzut maşina cu geamul deschis şi ploaia care avea să-i ude habitaclul. S-a dus în interior, a găsit o bucată de plastic ce pare a fi fost cândva o pungă, a pus-o peste zona deschisă a geamului şi a tras două benzi adezive peste ea, sus şi jos. În acest fel, a izolat simplu şi eficient expunerea la ploaie. Şi a ajutat! Un simplu gest, făcut pur şi simplu pentru că unui om i-a păsat de ceea ce a văzut, chiar dacă nu ora obiectul lui propriu cel afectat. Un gest simplu, care arată cât e de frumos atunci când ne pasă mai mult unul de altul în oraşul şi ţara în care trăim!
1
14,233
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!