Grav accident la Orhei: un VW T5 cu remorcă s-a destabilizat şi a ajuns într-un impact frontal pe contrasens

13 August 2021, 14:38
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi la orele amiezii pe traseul M2, lângă localitatea Cişmea din apropierea oraşului Orhei.
Un Volkswagen T5 circula pe acest traseu cu o remorcă ataşabilă, plină cu materiale de construcţie. Din câte se pare, la u moment dat remorca a determinat destabilizarea microbuzului, iar acesta a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit frontal, cu forţă imensă, cu un Seat Altea.

Impactul deosebit de puternic a făcut ca ambele maşini să fie grav avariate. În cazul Seat-ului, celula habitaclului a rămas relativ intactă, iar airbag-urile de tip cortină au jucat un rol important, împreună cu airbag-ul şoferului şi centura, care, toate la un loc, au salvat viaţa şoferului de 21 de ani.
În cazul Volkswagen-ului, însă, maşina pare să-şi fi făcut treaba de a menţine celula habitaclului relativ întreagă, forţa cea mai mare a impactului venind pe partea dreaptă a maşinii, s-au declanşat şi airbag-urile, însă şoferul nu a supravieţuit, decedând pe loc. Judecând după pozele făcute imediat după accident, o parte din care sunt prea dramatice pentru a fi publicate, şoferul de 52 de ani a microbuzului nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului.
Am solicitat poliţiei din Orhei să ne confirme sau să ne infirme această presupunere şi ni s-a promis că se va reveni cu o detaliere de la poliţiştii care lucrează direct în teren la acest accident. Vom reveni cu noi informaţii.
0
3,863
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!