Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Grav accident la Orhei: un VW T5 cu remorcă s-a destabilizat şi a ajuns într-un impact frontal pe contrasens

13 August 2021 - 14:38
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi la orele amiezii pe traseul M2, lângă localitatea Cişmea din apropierea oraşului Orhei.
Un Volkswagen T5 circula pe acest traseu cu o remorcă ataşabilă, plină cu materiale de construcţie. Din câte se pare, la u moment dat remorca a determinat destabilizarea microbuzului, iar acesta a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit frontal, cu forţă imensă, cu un Seat Altea.

Impactul deosebit de puternic a făcut ca ambele maşini să fie grav avariate. În cazul Seat-ului, celula habitaclului a rămas relativ intactă, iar airbag-urile de tip cortină au jucat un rol important, împreună cu airbag-ul şoferului şi centura, care, toate la un loc, au salvat viaţa şoferului de 21 de ani.
În cazul Volkswagen-ului, însă, maşina pare să-şi fi făcut treaba de a menţine celula habitaclului relativ întreagă, forţa cea mai mare a impactului venind pe partea dreaptă a maşinii, s-au declanşat şi airbag-urile, însă şoferul nu a supravieţuit, decedând pe loc. Judecând după pozele făcute imediat după accident, o parte din care sunt prea dramatice pentru a fi publicate, şoferul de 52 de ani a microbuzului nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului.
Am solicitat poliţiei din Orhei să ne confirme sau să ne infirme această presupunere şi ni s-a promis că se va reveni cu o detaliere de la poliţiştii care lucrează direct în teren la acest accident. Vom reveni cu noi informaţii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter