Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Limuzina Dodge Viper cu motor V10 de 8.0 litri, pe care n-a vrut s-o cumpere nimeni din toată lumea la o licitaţie recentă

31 August 2021 - 11:01
Redacţia PiataAuto.md
E plăcut să ştii că ai o maşină absolut unică în lume, într-un singur exemplar, nu-i aşa? Dar, dacă maşina în sine e una derizoriu de ilogică, nici măcar unicitatea absolută n-o salvează adeseori. Acest Dodge Viper, transformat în limuzină, e întruchiparea perfectă a unei asemenea maşini. A fost scos recent la o licitaţie online, care a durat săptămâni întregi. Şi nimeni, dar absolut nimeni din întreaga lume n-a plasat nici măcar o miză.
Dodge-ul e fabricat în 1996, şi a fost la origini un Viper RT-10, ceea ce înseamnă că avea sub capotă un imens motor V10 de 8.0 litri, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, care trimitea puterea spre puntea spate. Maşina dezvolta circa 420 CP pe atunci.
Vehiculul a fost modificat încă la începutul existenţei sale pentru a fi transformat în limuzină exotică. Maşina măsoară acum 7.62 metri lungime şi poate lua la bord 12 pasageri. Ea a participat de-a lungul anilor la tot soiul de evenimente, filmări, dar în cei 25 de ani nu a adunat decât 5,900 mile pe odometrul său, echivalentul a circa 9,500 km.
Fiind atât de unică şi de specială, proprietarul său s-a gândit că va scoate bani frumoşi pe ea, când a scos-o la licitaţie, aşa că a menţionat că miza minimă acceptată e de 135,000 dolari SUA, respectiv, maşina urma să fie vândută celui care ar fi oferit cea mai mare miză. Exact ca-n filme, când cei prezenţi la licitaţie se întrec în sume tot mai mari. Doar că la licitaţia online a acestui Dodge cu cântat greierii de linişte ce era. Pe parcursul întregii perioade de licitaţie nici măcar un om din toată lumea nu s-a găsit să plaseze o miză. Nimeni n-a vrut un asemenea Dodge.

Ce crezi, e explicabilă această lipsă de interes sau e doar un ghinion şi proprietarul ar trebui să mai încerce să-l vândă?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter