Olimpicii din China vor primi câte un Hongqi H9 în semn de mulţumire, limuzina numită S-Class-ul chinez

11 August 2021, 15:33
Redacţia PiataAuto.md
Jocurile Olimpice din Tokyo au luat sfârşit week-end-ul trecut, iar atleţii din toată lumea au revenit acasă. Unele ţări au fost foarte generoase cu sportivii care au adus medalii, dar un producător din China vrea să bată recordul la generozitate.
E vorba de producătorul limuzinei Hongqi H9, despre care noi am scris anterior şi care e supranumită încă de la apariţia sa drept un S-Class al Chinei. Are cam aceleaşi dimensiuni, are şi un design original, iar pe lângă toate, ca şi S-Class-ul, a fost concepută pentru confort desăvârşit la bord. Doar că unul autohton pentru chinezi.
Iar acum cei la Hongqi au anunţat că vor oferi cât un H9 fiecărui dintre cei 52 de sportivi care au adus 38 de medalii acasă, unele medalii fiind câştigate în echipă. Deci, 52 de limuzine de lux vor fi făcute cadou, pur şi simplu, în semn de înaltă recunoştinţă pentru olimpicii chinezi medaliaţi cu aur. Costul unei asemenea limuzine în China ar constitui echivalentul a aproape 60 mii dolari SUA, deci generozitatea companiei chineze chiar e una record.
Mai mult ca atât, sportivii care au adus acasă medalii de argint sau bronz vor primi dreptul de a utiliza gratuit aceleaşi modele de vehicule dintr-o flotă de închirieri, deţinută de producătorul chinezi.
0
2,047
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!