Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia din România i-a mulţumit pentru profesionalism şoferului de camion care a salvat o bătrână de 90 de ani ce i-a ieşit în cale

31 August 2021 - 17:18
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută scriam despre un accident produs în comuna Movileni din judeţul Galaţi, în apropiere de oraşul Galaţi din România. În acel accident, un camion ce circula regulamentar efectuase brusc o manevră de evitare spre stânga, iar în urma acestei manevre ajunsese să lovească gardul unei curţi de acolo. Manevra a fost motivată de apariţia bruscă pe drum a unei bătrâne de 90 de ani, pe care şoferul a evitat-o graţie unei reacţii excepţional de bune. Mai târziu, bătrâna a acuzat tot şoferul că i-a deteriorat gardul, într-o situaţie a absurdului, dar gestul în sine al şoferului de camion rămâne a fi unul admirabil.
La câteva zile distanţă de acel accident, poliţia din România a decis să-i aducă mulţumiri speciale şoferului de camion, care a acţionat atât de profesionist, salvând viaţa pietonului, chiar dacă pietonul n-a apreciat asta. Şoferului de camion îi spune Georgian Dinu şi în acea zi el tranzita judeţul Galaţi. Munceşte de 18 ani în rol de şofer de camion şi, după cum a indicat situaţia de săptămâna trecută, a reuşit să adune o experienţă valoroasă.
Poliţia din România l-a invitat la sediul din Buzău pentru a-i spune un mulţumesc personal şi a-i înmâna o diplomă personalizată de Master în condus defensiv, pentru salvarea vieţii unui pieton. Cu siguranţă, acest profesionist merită toată admiraţia, fiind unul din acei oameni care-şi fac pur şi simplu treaba cu excelenţă, fără a fi neapărat în lumina reflectoarelor, iar într-un moment critic abilităţile şi profesionalismul lor sunt cele care fac cu adevărat diferenţa în a salva vieţi!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter