Producătorii britanici de whisky o duc bine: unul a cumpărat trei Bentley drept maşini de serviciu

6 August 2021, 16:14
Denis Godorozea
Pentru cei mai înrăiţi pasionaţi auto, modelul maşinii de serviciu ar putea avea un rol primordial la angajare într-o companie nouă, nu? Ei bine, acum compania Macallan, producător britanic de whisky, devine şi mai atractivă pentru cei ce recunosc importanţa unui automobil de serviciu confortabil, or compania a achiziţionat două unităţi Bentley Bentayga care să activeze în cadrul întreprinderii pe post de maşini de serviciu.
Dar cei de la Macallan nu au optat pentru versiuni chiar de serie, asemenea cum putem vedea Logan-uri sau alte modele în nivele de echipare incipiente, cu bare de protecţie nevopsite, angajate în serviciu în ţara noastră. Este vorba despre două unităţi originale Bentayga, cu inscripţii distinctive cu numele companiei la bord, pe inserţia decorativă din lemn de pe planşa de bord. Tehnic, însă, este vorba despre o motorizare de serie, dar cea mai ecologică din ceea ce oferă britanicii pentru Bentayga, cea hibridă.
Pe exterior SUV-urile tot pot fi distinse graţie culorii speciale Metallic Viridian Green cu finisaje din seria Blackline. Designul este completat de jantele de 22 inch, livrate de atelierul de uzină Mulliner, deci tot o piesă originală şi cu adevărat costisitoare. Decorul interior, pe lângă inscripţii distinctive, include finisaşe de culoare specifică băuturii whisky, produse de Macallan, cu tapiserie ce combină nuanţele Porpoise şi Cumbrian.
Pe lângă cele două Bentayga, Bentley va mai livra producătorului britanic o limuzină originală Flying Spur, tot cu motorizare hibridă. Bijuteriile de lux vor fi utilizate pe post de maşini de serviciu, dar şi pentru a transporta oaspeţii şi clienţii companiei pe teritoriu.
0
1,934
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!