Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un Mercedes Viano, cu copii la bord, cu centuri cuplate, grav avariat pe traseul Chişinău-Leuşeni după ce un Opel n-a cedat trecerea

23 August 2021 - 10:53
Redacţia PiataAuto.md
Cu doar două zile în urmă vorbeam despre centuri de siguranţă puse copiilor din Moldova, dar şi despre faptul că uneori, călătorind cu copii la bord, te poţi pomeni implicat într-un grav accident fără ca să fii neapărat tu cel vinovat. Un accident grav, produs ieri pe traseul Chişinău-Leuşeni, arată exact o asemenea situaţie.
Un Mercedes-Benz Viano, înmatriculat în Marea Britanie, se deplasa pe acest traseu spre vama Leuşeni, având doi copii la bord, de 12 şi 13 ani, copii care aveau centurile de siguranţă cuplate, după cum ne-a confirmat ofiţerul de presă al inspectoratului de poliţie Străşeni, Mariana Didenco, la insistenţa noastră de afla acest detaliu. În jurul orei 16:45, atunci când trecea prin intersecţia cu drumul spre satul Lozova, de acolo a ieşit un Opel Vectra, condus de un tânăr de 25 de ani, şi a frânat prea târziu în intersecţie, lovind Mercedesul puternic în partea laterală stânga. Impactul a fost atât de puternic, încât toată partea stângă a Mercedesului a fost puternic deformată, roata stângă spate fiind ruptă, iar maşina a fost rotită de câteva ori până când a s-a oprit într-o bordură la câţiva zeci de metri depărtare. În urma ricoşării, s-a rupta şi roata stângă faţă, dar, din fericire, Mercedesul a evitat răsturnarea într-o asemenea situaţie.
Un accident atât de grav se putea solda cu urmări grave sau fatale pentru cei de la bord, însă, din fericire, airbag-urile s-au declanşat, iar centurile de siguranţă şi-au făcut treaba, aşa că pasagerii copii s-au ales doar cu traume ce nu le pun viaţa în pericol. Aceştia au fost preluaţi, totuşi, de medici şi duşi la spitalul din Străşeni pentru îngrijiri medicale.
Deci, concluzia în acest caz e cât se poate de clară şi importantă: centurile de siguranţă, puse acestor copii, au făcut ca riscul pentru viaţa lor să fie mai mic, iar ei să scape pe cât de puţin grav s-a putut, într-un scenariu de accident care putea sfârşi mult mai trist.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter