Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un circuit din Marea Britanie oferă experienţa de a fi urmărit de poliţie, ca-n filme, dar în condiţii de siguranţă

25 August 2021 - 10:57
Ilie Toma
Ideea asta ori e mega genială, ori e situată exact la polul opus, dar cu siguranţă e extraordinară. Un circuit din Marea Britanie, în parteneriat cu o companie organizatoare de tot felul de experienţe de circuit pentru public, a anunţat că va organiza un program de-a dreptul deosebit, în care participanţii vor fi urmăriţi de maşini de poliţie pe circuit, exact ca-n filme sau ca-n jocuri video, cu toată adrenalina corespunzătoare, ba poate chiar şi mai mare, pentru că totul se va întâmpla cu maşini adevărate.
Deci, fiecare client care va plăti pentru o asemenea experienţă va intra în rol de fugar, hoţ sau orice altceva-şi doreşte, cu ideea că va trebui să fugă de poliţie. Pentru asta, va primi şi unul din automobilele disponibile la alegere — Mazda MX-5 sau Porsche Boxster. Respectiv, clientul va urca la volan şi va apăsat pedala la maxim, încercând să fugă de poliţie, iar din spate va fi urmărit de un Dodge Interceptor poliţienesc, din cele pe care toţi le-am văzut în nenumărate filme de la Holywood. Totul se va desfăşura, însă, pe circuit, cu căşti de protecţie îmbrăcate pe cap, şi în condiţii de maximă siguranţă. Ei bine, maxim posibil pentru o urmărire de poliţie.
Pachetul oferit publicului presupune un instructaj la început, urmat de câteva manevre cu maşina pentru a o cunoaşte şi a învăţa tehnici elementare, după care vin şi 15 minute de urmărire, dacă nu te laşi prins mai devreme. Plăcerea extravagantă va costa circa 190 dolari dacă alegi să fugi de poliţie cu Mazda şi circa 270 dolari SUA dacă alegi să fugi cu Porsche.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter