Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un poliţist de frontieră din Moldova şi-a pierdut viaţa azi dimineaţă într-un accident rutier, iar făptaşul a fugit

29 August 2021 - 11:16
Redacţia PiataAuto.md
Un accident rutier tragic s-a produs azi dimineaţă, în jurul ore 05:40, pe un traseu din nordul Moldovei, în apropiere de satul Pârjota din raionul Râşcani.
Două automobile s-au ciocnit frontal pe traseu, după ce şoferul unui Renault Megane a intrat pe contrasens şi a lovit din plin un Ford Mondeo care circula pe banda sa. La volanul Fordului se afla un poliţist de frontieră, care se deplasa spre serviciu la acea oră matinală. Impactul a fost deosebit de dur, maşina poliţistului de frontieră deformându-se mult şi rănindu-l grav. Celălalt şofer, din Renault Megane, nu a stat să ofere vreun ajutor, ci a abandonat maşina sa avariată şi a fugit pe jos de la locul accidentului. În asemenea cazuri, aproape întotdeauna e vorba de o stare avansată de ebrietate, pe care fugarii încearcă să şi-o atenueze, în speranţa că până poliţia îi va găsi, nivelul alcoolului va scădea. Doar că în acest caz, a fost în joc o viaţă de om.
Ambulanţa a venit la faţa locului şi a luat poliţistul de frontieră la spitalul raional din Râşcani, medicii luptând pentru viaţa lui atât în ambulanţă, cât şi la spital. Din păcate, însă, acesta nu a mai putut fi salvat şi a decedat, lăsând în urma sa o soţie şi doi copii mici, de 5 şi, respectiv, 8 ani.
Poliţia este în căutarea şoferului fugar al Renault-ului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter