Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer a accidentat un pieton la Măgdăceşti, a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit la piaţă vânzând harbuji

16 August 2021 - 16:55
Redacţia PiataAuto.md
Un caz absolut revoltător a avut loc în acest week-end în Moldova Un bărbat în vârstă de 54 de ani, fiind la volanului unui microbuz Volkswagen Transporter, a accidentat un pieton pe traseul M2, pe teritoriul localităţii Măgdăceşti. Din fericire pietonul a scăpat cu viaţă, doar că şoferul de VW n-a oprit să se asigure de asta, ci a fugit de la locul accidentului.
Poliţia, chemată la locul accidentului, a lucrat foarte operativ şi, datorită imaginilor de pe camerele de trafic din Măgdăceşti şi Chişinău, a identificat numerele de înmatriculare ale microbuzului şi o localizare aproximativă. În decursul a câteva ore, poliţiştii au stabilit şi locul exact al aflării microbuzului. Paradoxal, dar şoferul a fost găsit cu microbuzul său la piaţa agricolă Revenco de pe Calea Basarabiei, din Chişinău, vânzând harbujii pe care-i avea în vehicul! Şi toate astea imediat după ce a lovit pietonul de la Măgdăceşti şi a fugit de la locul accidentului.

Poliţia l-a reţinut pe şofer pentru documentările de rigoare şi urmează să-l pedepsească pentru accidentul provocat şi părăsirea locului accidentului.

Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter