Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer din SUA şi-a înecat maşina în râul Yakima, vrând să-şi pună rapid apă în radiator

23 August 2021 - 15:51
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul de neînţeles a fost raportat de curând de poliţia din oraşul Yakima din statul american Washington.
Un şofer de Chevrolet Suburban şi-a schimbat de curând termostatul la maşina sa şi a constat că nu există suficient lichid de răcire în radiator, aşa că s-a gândit că e nevoie urgentă de a umple radiatorului cu un asemenea lichid. N-a oprit pe undeva să cumpere vreun recipient de lichid special, s-a gândit că şi apa obişnuită se va potrivit. Aşa că a tras pe un drum lăturalnic, ce ducea spre râul Yakima.
Doar că aici n-a coborât ca să ia apă cu vreun recipient şi să o toarne în radiator, ci s-a gândit că există o soluţie mai ingenioasă, ca să umple repede radiatorul: să intre cu partea frontală a maşinii în râu, până la nivelul gurii radiatorului, iar apa râului să curgă astfel liber în radiator, până acela s-o umple. Socoteala şoferului n-a ţinut cont de admisia maşinii, aşa că atunci când toată faţa maşinii s-a pomenit în apă, această a ajuns în admisie şi în motor, provocând un şoc hidraulic propulsorului.
La faţa locului a venit poliţia, apoi şi un vehicul de tractare, care a scos Suburban-ul din râu. Poliţia a ţinut să atenţioneze că fapta şoferului n-a fost prea inspirată, îndemnând alţi şoferi să nu repete asemenea situaţii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter