(VIDEO) Aceasta e cea mai savuroasă Toyota Hilux din lume, cu un motor AMG V8 de 6.2 litri sub capotă

17 August 2021, 11:38
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Hilux e un model renumit pentru durabilitate excepţională, asta o ştim cu toţii. Dar gama sa de motoare e dominată de alegeri raţionale şi funcţionale, lipsind versiuni super performante. Un posesor de Hilux din Africa de Sud, însă, a decis să rezolve această problemă de unul singur, modificându-şi exemplarul său de Hilux.
Proprietarului de Hilux îi spune Quentin Boylan şi a făcut modificarea într-un mod senzaţional! Spune că s-a uitat iniţial la un Mercedes-Benz X-Class, dorind să-şi cumpere poate o versiune mai puternică. Însă Mercedes-Benz nu s-a obosit să adauge nici un motor interesant pe platforma de Nissan Navara pe care o preluase de la Nissan şi o redesenase în pick-up cu siglă Mercedes. Aşa că s-a gândit că va căuta propria soluţie.
N-a vrut să cumpere un Mercedes-Benz X-Class, pentru că auzise în repetate rânduri despre probleme cu fiabilitatea acelui model. Aşa că a cumpărat o Toyota Hilux fiabilă. Apoi a dat jos motorul original şi a ales să pună unul din cele mai savuroase şi mai fiabile motoare de Mercedes-AMG produse vreodată — renumitul bătrân V8 de 6.2 litri, care se punea cândva pe Mercedes-Benz C 63 AMG W204 şi alte modele cu indicele 63, inclusiv şi SLS AMG!
După asta, a coborât suspensia pick-up-ului, asigurându-i o gardă la sol mai mică, şi a căutat jante care să se combine cu stilul de AMG, dorit de el. A pus şi frâne adevărate de AMG, atât pentru a face faţă performanţei motorului, cât şi pentru a-i reda pick-up-ului un aspect frumos. Pe exterior, modificările vizuale s-au limitat aici, pentru că Boylan a vrut să păstreze un aspect discret la maşina sa. Doar cei mai atenţi pot observa emblema 6.3 pe maşina sa şi apoi se apropie să-l întrebe dacă are cu adevărat sub capotă un asemenea motor uriaş de AMG. După care, o apăsare de pedală răspunde la întrebare.
Bouylan şi-a modificat şi interiorul, instalând scaune sport de AMG! Pe o Toyota Hilux! Şi stă în ele în fiecare zi, pentru că acest proprietar de Hilux îşi foloseşte creaţia sa în fiecare zi, ca automobil de bază. Şi spune că o adoră!

Şi cum să nu adori un asemenea pick-up, care merge ca un sportcar şi sună aşa cum numai sunetul unui V8 genial de şcoală veche poate să-ţi încânte urechile! Vezi mai jos ce zice Boylan despre maşina sa, iar în partea a doua a video-ului poţi şi să auzi cum merge această genială Toyota Hilux!
0
1,744
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!