(VIDEO) Acest accident din Moldova arată la ce pot duce încărcăturile transportate nesigur, iar şoferul cere ajutorul pentru găsirea vinovatului

26 August 2021, 16:28
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori, văzând obiecte sau încărcături transportate periculos pe drumurile din Moldova, spunem că acest fenomen e unul deosebit de periculos, or, o asemenea încărcătură detaşată în timpul mişcării poate provoca un accident sau chiar un adevărat haos, în cazul unui traseu mai aglomerat.
Imaginile cu accidentul de mai jos ne-au fost expediate la redacţie de un vizitator. Momentul a fost surprins de camera sa de bord şi s-a produs la 22 august, în jurul orei 17:00, la intrarea în satul Mărineşti din raionul Sângerei. Şoferul circula pe autoturismul său, un Renault, pe acest segment de drum, când de pe contrasens venea un Mercedes-Benz Sprinter. La un moment dat, de pe acoperişul Sprinterului s-a desprins o bucată de lemn, o scândură, care era transportată pe acoperiş, fiind probabil şi fixată superficial. Scândura a zburat direct spre maşina în care se afla camera de bord, lovind-o şi avariind-o în partea frontală.
După acest incident, şoferul de Sprinter nu a oprit, chiar dacă şoferul de Renault i-a claxonat insistent. Având maşina avariată, acesta din urmă a chemat poliţia, care a venit la faţa locului şi a documentat accidentul, fiind acum în căutarea acelui Sprinter. Atât poliţia, cât şi proprietarul Renault-ului, sperau că vor putea descifra numerele de înmatriculare de pe secvenţa video, filmată de camera de bord, dar rezoluţia şi calitatea imaginilor nu au permis acest lucru. Acum poliţia e încă în căutarea şoferului de Sprinter, dar proprietarul Renault-ul avariat cere ajutorul nostru, al tuturor, pentru identificarea Sprinterului — dacă s-a întâmplat să treacă cineva prin aceeaşi zonă la acea oră şi poate are imagini video de calitate mai înaltă stocate sau dacă a fost martor de la distanţă.

Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos. Dacă este cineva care poate ajuta păgubitul acestui accident, haideţi să-l ajutăm!
0
2,726
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!