(VIDEO) Asta e o Lada 2107 din Rusia, cu display-uri duble în planşa de bord, în stil Mercedes

12 August 2021, 14:14
Redacţia PiataAuto.md
Câteva zile în urmă vă spuneam despre un nou trend printre proprietarii de Lada 2107 din Rusia, care au descoperit că designul pătrăţos al planşei de bord arhaice se potriveşte perfect pentru a insera acolo ecrane duble, exact ca la Mercedes-Benz. Ei bine, iată că, datorită unei postări din grupul CarPostMD, am reuşit să dăm în mediul online peste un proprietar al unei asemenea Lada 2107 modificate, care şi-a filmat maşina sa în mai multe detalii.
Proprietarul acestei Lada 2107 trăieşte în regiunea Krasnoyarsk din Rusia şi e un mare fan de acest model clasic de Lada. Are chiar şi câţiva prieteni, posesori ai aceluiaşi model şi formează un soi de club informal în oraşul lor.
Ei bine, după ce a păţit un uşor accident cu maşina sa, la partea stângă faţă, şi a fost nevoit s-o repare, s-a gândit să o aducă la o condiţie specială. Atunci i-a venit ideea de a instala display-urile duble pe planşa de bord, dar a modificat şi întregul habitaclu al maşinii. Fireşte, nu sunt display-uri originale de la Mercedes-Benz, or, ele costă vreo 3-4 mii euro cu tot cu softul lor, ceea ce ar fi mai mult decât toată maşina. Sunt nişte producţii şi adaptări locale, ale unor băieţi pricepuţi din Rusia, care au prins acest trend. Ba chiar în cazul acestei maşini sunt nişte display-uri semi digitale, partea dreaptă ascunzând un display digital propriu-zis, iar cea stângă e analogică, dar iluminată în acelaşi stil, cu contrast, ca să se combine frumos. Una e clar: acum, în Rusia, dacă ai o Lada 2107 modificată, e din ce în cel mai cool să ai asemenea planşe de bord în stil Mercedes.
Vezi mai jos câteva secvenţe video cu aceasta Lada 2107 cu display-uri duble în planşa de bord, din Krasnoyarsk.
0
2,570
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!