Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Audi l-a certat pe un YouTuber pentru că a folosit maşina lor de test ca să sară în ajutor în timpul inundaţiilor

4 August 2021 - 10:54
Redacţia PiataAuto.md
După cum ştim, acum două săptămâni Germania a fost lovită de cele mai severe inundaţii din ultimii 50-60- de ani, o mulţime de regiuni din centrul şi vestul ţării fiind foarte afectate, cu drumuri distruse, case inundate sau chiar luate de ape şi multe alte daune, inclusiv pierderi regretabile de vieţi omeneşti. O adevărată calamitate naturală gravă. Dar, în acel context al distrugerilor, germanii au manifestat o unitate admirabilă, ieşind cu toţii la ajutor reciproc, formând grupuri de voluntari pentru a ajuta pe cei sinistraţi şi a ajuta munca autorităţilor pentru remedierea consecinţelor acelor inundaţii.
Printre cei care au manifestat această unitate a fost şi un youtuber din Germania. Maşina personală a acestui fusese distrusă de acele inundaţii, iar în acelaşi timp el avea o maşină de test drive, oferită de Audi, pentru două săptămâni. Era un Audi RS6, o maşină admirabil de performantă, care se întâmplă a fi totodată şi un break. Reuşise să meargă cu ea pe Nurburgring şi să-i facă nişte episoade obişnuite de test, înainte ca acele condiţii total extraordinare să se instaureze în regiunea unde trăieşte.
Fără a se gândi prea mult, a luat break-ul de performanţă pe care-l avea la îndemână şi a mers să dea o mână de ajutor în zonele sinistrate. A mers cu ea în zone de offroad uşor, a cărat tot felul de echipamente de intervenţie, necesare pentru acel ajutor. A transportat şi alţi voluntari la bord — într-un cuvânt a folosit maşina pentru a ajuta cum poate mai bine şi spune că n-a făcut cu ea ceea ce n-ar face şi cu maşina lui personală, ba chiar are filmate şi momente când a mers să ocolească anumite trasee pentru că era prea dificile de parcurs ca şi dificultate de offroad cu ea.
Totuşi, la câteva zile distanţă după ce el publicase secvenţe video din aceste momente de ajutorare, a primit un mesaj de la Audi, prin care era certat pentru ce a făcut cu RS6-ele lor. Cei de la Audi i-au spus că nu ăsta a fost scopul testului, şi nu asta era ceea ce ar fi trebuit să facă un automobil precum RS6. Era mult mai bine să meargă pe Nurburgring să o testeze, ori pe un autobahn să-i atingă viteza maximă, dacă tot voia s-o aprecieze la justa valoare. I-au mai zis că speră foarte mult că maşina va fi adusă înapoi la Audi în condiţie ireproşabilă, fără cel mai mic defect.
Vlogger-ul a demonstrat că maşina n-a avut de suferit, cel puţin nu avea vreun defect vizibil. Aşa că a înapoiat-o la Audi, dar marca şi-a atras o mulţime de comentarii critice din cauza acestei situaţii în Germania. Poţi vedea toată situaţia relatată chiar de vlogger-ul din Germania în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter