Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cât de rapidă e noua Toyota Land Cruiser 300, în toate comparaţiile posibile

12 August 2021 - 13:07
Redacţia PiataAuto.md
Noua Toyota Land Cruiser 300 e una din cele mai aşteptate şi rezonante premiere din acest an, iar modificările aduse de ea i-au încântat şi pe fani, şi pe cei care sunt gata să o cumpere. Nu în zadar s-au format rânduri de peste 3 ani la ea, în unele ţări şi-n unele versiuni. Motor twin turbo V6, centru de greutate mai coborât, mai multă putere cu reacţii mai rapide, dar totodată aceleaşi capacităţi de offroad. Sună aproape prea bine ca să fie adevărat!
Dar poate, timp de un deceniu cât a stat pe piaţă generaţia precedentă, japonezii chiar au avut timp suficient să facă lucrurile prea frumoase şi adevărate în acelaşi timp?
Un canal de YouTube din Rusia tocmai a pus 4 exemplare de Land Cruiser alături, pe o pistă pustie de aeroport, pentru a vedea cât de rapide sunt în toate comparaţiile posibile. Două din ele sunt Land Cruiser 300, cu motor V6 twin turbo, dar în dotări diferite şi kit de design diferit. Încă unul e un Land Cruier 200 cu motor V8 pe benzină, iar altul — un Land Cruiser 200 cu motor V8 diesel! Oh, paletă completă, deci, pentru o comparaţie palpitantă!
Te invităm să vezi cum a decurs totul şi cât de rapidă e noua Toyota Land Cruiser în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter