(VIDEO) Cel mai abil şofer de camion cu remorcă: a manevrat în marşarier cu precizie, ţintind un pachet de ceai într-un pahar

3 August 2021, 16:47
Denis Godorozea
Un şofer de camion din Țările de Jos a devenit popular în mediul online după ce a publicat un video în care-şi demonstrează abilităţile. Este vorba despre Johan Groteboer, care a filmat cum face un ceai cu un pachet ataşat de romercă!
De fapt, prepararea ceaiului cu un pachet ataşat de remorcă a devenit o adevărată provocare pentru şoferii de camioane din întreaga lume, concepută de un camionist din Finlanda ca o modalitate de a demonstra iscusinţa căpătată în ani şi sute de mii de kilometri parcurşi la volanul maşinii. Cazul lui Johan Groteboer a devenit viral, însă, pentru că bărbatul din Țările de Jos conduce un autotren cu o remorcă adiţională şi cu o lungime totală de peste 25 metri. În clipul video de mai jos îl surprindem pe Groteboer manevrând în marşarier cu pachetul de ceai ataşat de lumina de gabarit, coborând suspensia în final pentru a scufunda pachetul în apă.
0
3,605
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!