Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cel mai aşteptat duel între cele mai proaspete electrice: Mercedes EQS, Audi RS e-tron GT, Porsche Taycan şi Tesla Model S

15 August 2021 - 08:42
Ilie Toma
Acesta e cu siguranţă cel mai aşteptat duel între cele mai proaspete modele electrice de pe piaţă. Ce performanţă are noul Mercedes-Benz EQS în faţa concurenţilor săi consacraţi? Care din ele e mai rapid, cu cât, cine impresionează, cine dezamăgeşte? O mulţime de întrebări intrigante, deci.
Cam toate dintre aceste modele au mai multe motorizări şi versiuni de puteri, aşa că ar fi important de făcut o trecere în revistă a puterilor şi versiunilor prezente aici, puse în tabelul de mai jos.
Da, din păcate, aici Mercedes-Benz e în versiune cu motorizare entry-level, cu un singur motor pe puntea spate şi cu doar 329 CP şi 568 Nm. Din cauza unei baterii de 108 kWh, maşina e şi extraordinar de grea — aproape 2.5 tone la gol!

Din start, deci, înţelegem că această cursă e un pic inegală pentru Mercedes şi acesta nu poate decât să piardă. Dar nu e chiar atât de inegală, de fapt, dacă ne gândim că Mercedes îndrăzneşte să ceară cel mai mare preţ dintre toate pe EQS-ul său, la diferenţă de circa 20,000 euro faţă de toate celelalte! Deci, cumva comparaţia asta arată şi faptul că un cumpărător de Mercedes EQS trebuie să plătească acum cu 25% mai mult decât concurenţii, primind semnificativ mai puţin decât aceiaşi concurenţi. Cât de puţin — vezi în duelul de mai jos.
Dar îţi spunem că duelul a fost nemilos, adevărata competiţie ducându-se între cele 3 electrice concurente pentru EQS, în timp ce modelul electric Mercedes, pe fundalul lor, părea o maşină creată pentru pensionari negrăbiţi. Şi cu pensie mare neapărat. Şi gata să fie ameţiţi de un agent de vânzări, care să le poată împinge o maşină mai scumpă şi mult mai puţin performantă, aproape ca la teleshopping. Gata, nu te mai ţinem de vorbă, vezi totul mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter