(VIDEO) Cum arată un Range Rover 5.0 V8, care costă doar 3 mii euro în Rusia

24 August 2021, 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile mari şi luxoase sunt o atracţie pentru foarte mulţi dintre noi. Iar când te gândeşti la un ditamai Range Rover, în motorizare de top 5.0 V8 Supercharged, cu tot luxul de la interior, cu tot confortul, cu toate capacităţile legendare de teren accidentat, atunci maşina aia devine una de vis. Iar când brusc, visul pare neaşteptat de accesibil, costând doar 3,000 euro la mâna a doua, inevitabil apare suspiciunea că ceva nu e chiar în regulă cu acea maşină.
Şi, evident, suspiciunea se confirmă. Nimeni n-ar vinde un asemenea Range Rover cu un asemenea preţ, dacă maşina ar fi fost în stare bună. Iar ca un Range Rover să ajungă să coste doar 3,000 euro, chiar şi în Rusia, el trebuie să fi fost neglijat într-un mod incredibil ani la rând, ajungând într-o stare jalnică.
Un vlogger din Rusia tocmai a cumpărat un asemenea Ranger Rover. E acelaşi vlogger care acum câteva luni a încrucişat un Range Rover similar cu un GAZelle, creând un soi de vehicul comercial ce pare o simplă camionetă rusească din spate, apoi ai surpriza să vezi o cabină de Range Rover în faţă.

Cel mai probabil, şi pe Range Rover-ul achiziţionat acum cu 3,000 euro îl aşteaptă o soartă similară de modificări. Dar, acum, e pur şi simplu curios în ce stare e şi cum arată acest Range Rover, vândut cu asemenea preţ.
Problemele maşinii sunt atât de multe, încât ai putea să le enumeri minute în şir, dacă nu chiar ore. Printre ele — blocuri optice sparte, lipsă de piese mici pe caroserie, motor în care cilindrii se trezesc greu, lipsa de servodirecţie, cutie de viteze care abia de schimbă câteva trepte, apoi refuză, suspensie pneumatică absolut coborâtă la minim pe faţă şi ridicată la maxim pe spate. Într-un cuvânt, maşina e cu adevărat spectaculoasă.

Aşa că te invităm să o vezi în video-ul de mai jos.
0
12,012
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!