Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată un camion Volvo VNL din SUA, făcut să aibă un întreg apartament la bord pentru şofer

4 August 2021 - 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii de camioane din SUA adoră cabinele mari, care să le ofere confortul unui pat de mărime normală, ca acasă. Pentru ei există o mulţime de camioane premium, oferite chiar de producători. La Volvo, modelul american care oferă un asemenea pat şi cel mai generos spaţiu e modelul VNL. Doar că nici asta n-a fost suficient pentru şoferul care şi-a comandat camionul de mai jos la un atelier de personalizare, numit Bolt Custom Trucks.
Specialiştii de acolo au luat un Volvo VNL nou şi i-au mărit semnificativ cabina, cam cu 30% în lume. În interior, planşa de bord şi zona de condus au rămas nemodificate, aşa cum le livrează Volvo, dar compartimentul spate a fost transformat într-un adevărat apartament pe roţi, unde şoferul să se simtă cu adevărat ca acasă.
Aici există o bucătărie completă unită cu un fel de sufragerie, cu o masă cu două banchete, unde ar putea încăpea şi patru oameni. Bucătăria are aproape toate ustensile normale unei bucătării de acasă, inclusiv cuptor, frigider chiuvetă şi, fireşte, cuptor cu microunde. E dotată şi cu ventilare, pentru ca aburul de la gătit să nu se reţină prea mult la interior.
Există şi un duş, cu tot cu toaletă la bord, iar podeaua e acoperită cu parchet laminat, exact ca acasă. Iar ulterior, masa se pliază, iar din peretele în care ea stă fixată se deschide un pat de dimensiuni complete, masa de bucătărie transformându-se astfel în dormitor. Odată întins acolo, şoferul îşi poate deschide şi televizorul din plafon, relaxându-se tot ca acasă.

Tot camionul ăsta modificat din SUA n-a costat puţin. Tocmai 360 mii dolari SUA a cheltuit şoferul care şi l-a comandat. Vezi mai jos şi cum arată camionul pe care l-a obţinut în schimb.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter