Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum are loc curăţarea capitală a unui Duster complet inundat în calamităţi naturale

24 August 2021 - 19:09
Redacţia PiataAuto.md
Vara acestui an va rămâne în memoria multor oameni drept una cu inundaţii masive în multe zone ale lumii. Pe lângă inundaţiile despre care poate am auzit mai mulţi dintre noi, din Germania, calamităţi similare au avut loc şi în sudul Rusiei, de exemplu, în regiunea Soci. Şi, ca întotdeauna în asemenea cazuri, au avut de suferit oameni, case, construcţii urbane şi, inevitabil, au fost inundate automobile, unde din ele fiind luate de ape şi avariate, altele pur şi simplu fiind umplute cu apă şi nămol.
Toţi fug ulterior de asemenea automobile inundate, pentru că e aproape imposibil de scos toate reminiscenţele apelor înnămolite din ele şi pentru că e aproape sigur că sistemul electric al acestor maşini, de rând cu multe componente electrice şi electronice, au avut de suferit.
Totuşi, un atelier de detailing din Rusia şi-a dorit să facă o faptă bună şi a anunţat că e gata să readucă la viaţă 5 asemenea automobile, care au avut de suferit în Sochi. Cel mai interesant dintre ele a fost un Duster, cu siglă Renault, pentru că-n Rusia aceste modele se vând nu cu emblema Dacia, ci drept Renault Duster. Ei bine, acel Duster avusese de suferit grav, fiind inundat până spre acoperiş cu apă şi nămol.
Prin urmare, dacă pe la exterior apa îl mai curăţase, atunci interiorul purta amprenta tristă a calamităţii prin care acesta tocmai trecuse. Totuşi, o întreagă echipă de oameni s-au apucat de fapta bună promisă şi au dezmembrat până la cel mai mic detaliu întreg habitaclul, făcând o curăţare capitală, temeinică, până la caroseria propriu-zisă. La fel s-a făcut şi cu planşa de bord, şi cu toate micile elemente şi conduce. Apoi s-a curăţat în mod similar şi compartimentul motor.
Fireşte, Dusterul ar mai trebui verificat la partea electrică şi mecanică. Dar, pe partea cea mai neplăcută, şi anume cea estetică, maşina asta a trecut printr-o adevărată reînviere în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în engleză sau în română dacă ai nevoie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter