(VIDEO) Duel aşteptat între Tesla Model S Plaid şi Porsche Taycan Turbo S

1 August 2021, 17:11
Redacţia PiataAuto.md
Porsche Taycan Turbo S a fost aproape un an regele maşinilor electrice în materie de performanţă, detronând versiunea anterioară a celei mai rapide Tesla Model S. Şi era clar de ce: 750 CP, două motoare electrice, tracţiune integrală, ba chiar şi o cutie de viteze cu două trepte, şi o capacitate demenţială de a accelera.
Dar cei de la Tesla nu s-au putut simţi confortabil pe locul doi, aşa că au lucrat la noua versiune Plaid, cea care a fost anunţată odată cu facelift-ul şi care a ajuns de curând la primii clienţi. Ea are 1,020 CP, scoşi tot din două electromotoare, tot cu tracţiune integrală, dar fără o cutie de viteze. Promite o acceleraţie de 1.99 secunde de la 0 la 60 mile pe oră sau 96 km/h. Deci, e super rapidă.
În sfârşit, cele două modele s-au întâlnit faţă în faţă, într-un mediu controlat, cu timpi măsuraţi şi condiţii egale pentru a accelera de pe loc pe distanţa de o pătrime de milă. Şi s-au duelat de 3 ori. Şi de fiecare dată, Tesla a învins Porsche nemilos. Pur şi simplu l-a spulberat, vorbind la figurat. Păreau din două lumi diferite, iar toată această istorie e redată în toată splendoarea în video-ul de mai jos.
Acum, a mai rămas să vedem un duel simbolic, între noul Rimac Nevera şi Tesla Model S Plaid. Uite acolo marea întrebare ar fi dacă mai rămâne Tesla lider, sau dacă Rimac o detronează imediat. Până atunci, însă, vezi video-ul de mai jos, unde Tesla domină detaşat în faţa celui mai rapid Porsche Taycan Turbo S!
0
9,680
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!