(VIDEO) Echipaj de poliţie din Moldova, surprins cum efectuează o depăşire neregulamentară pe linia continuă, fără girofar

10 August 2021, 09:07
Redacţia PiataAuto.md
Se prezumă că atunci când circulă în trafic, poliţiştii de patrulare ar trebui să aibă un comportament exemplar, cu respectarea deplină a regulamentului de circulaţie rutieră. Dar se pare că nu întotdeauna e aşa, cel puţin în Moldova.
Un vizitator ne-a expediat la redacţie un video curios, filmat sâmbătă, 7 august, la ora 18:34, de la bordul vehiculului său în apropiere de localitatea Troiţa Nouă din raionul Anenii-Noi. În faţa sa circula un BMW i3, urmat de o Skoda a unui echipa de poliţie. Se pare că la un moment dat, poliţistului de la volan i s-a părut că electromobilul din faţa sa circulă prea încet, întrucât, deşi marcajul de pe drum indica o linie continuă cu interdicţie de depăşire, poliţistul a aprins indicatorul stânga şi a efectuat depăşirea neregulamentară. Precizăm că maşina poliţiei nu avea girofarul inclus, prin urmare nu se poate vorbi de o deplasare în misiune urgentă.
Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.
1
3,085
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!