(VIDEO) Grav accident la intrarea în Truşeni: martorii declară că o pasageră fără centură a avut de suferit

2 August 2021, 17:23
Redacţia PiataAuto.md
Un grav accident s-a produs cu puţin timp în urmă la intersecţia cu sens giratoriu de la intrarea în comuna Truşeni, municipiul Chişinău.
Două automobile s-au lovit cu putere. Din informaţiile preliminare, unul din automobile ar fi încercat o virare neregulamentară şi ar fi fost lovit în lateral spate de alt automobil care circula cu viteză pe banda stângă. În urma impactului, maşina lovită în lateral s-a rotit în jurul axei sale, iar, conform spuselor martorilor, o pasageră care nu ar fi purtat centura de siguranţă, ar fi fost aruncată afară din vehicul şi e rănită grav.
Mai jos a fost surprins un video cu clipele imediat după accident, înainte de venirea ambulanţei. Vă avertizăm că imaginile pot fi tulburătoare. Vom reveni cu noi informaţii relevante.

UPDATE 17:53: Conform informaţiilor oferite de poliţie, în Chevrolet se aflau o şoferiţă de 19 ani şi o pasageră. Ambele au avut de suferit, dar au fost preluate de medici şi sunt în afara pericolului pentru viaţă. Celălalt automobil e un VW, condus de un şofer de 63 ani, care avea o pasageră. Aceasta a fost de asemenea transportată la spital. Poliţia nu confirmă şi nici nu infirmă declaraţiile precum că ocupantele din Chevrolet nu purtau centura de siguranţă.

Sursa video: Facebook / GBM Online / Andrei Cazacu
0
32,781
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!